Vijverzicht

IMG_1090_bewerkt 11

 

 

IMG_10911

 

 

IMG_1092

Wij hebben een kamer beschikbaar gesteld voor leden van Vrienden op de Fiets. Dat is een landelijke organisatie die voor fietsers en ook wandelaars goedkoop onderdak regelt bij mensen thuis. Voor meer informatie en om je op te geven als lid ga naar hun website www.vriendenopdefiets.nl. De vaste prijs voor een overnachting bedraagt € 22,50 per persoon. Dit is inclusief ontbijt. Er komt alleen nog een bedrag bij voor de toeristenbelasting. In Gouda is dit € 1,50 per persoon per nacht.

De kamer is ruim 15 m2 groot en is gelegen op het zuiden. Het zijraam kijkt uit op de tuin en een deel van het park. Aan de westzijde is een klein balkon, waar je in de namiddag in de zon kunt zitten. Er is een prive badkamer direct toegankelijk vanuit de kamer met een douche, toilet en wastafel. In de kamer staan een tweepersoons bed (2,00 x 1,40 meter), een schrijftafeltje, twee stoelen en een dressoir met ladenkast. Er is een waterkoker om zelf thee  of koffie te zetten. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer met uitzicht op het park

De fietsen kunnen in de garage achter het huis worden gestald. Er is daar ook een geaard stopcontact om een accu op te laden.

Ons huis ligt aan het Van Bergen IJzendoornpark. Een ruim honderd jaar oud park aangelegd in de landschapsstijl. Er staan monumentale bomen en het is de locatie voor fotoreportages van bruidsparen. Het bruggetje tegenover ons huis heet dan ook niet voor niets de bruidsbrug. Over de historie van ons huis kunt u hier meer lezen.

Het is een paar minuten lopen naar het station. Vandaar af loop je in 5 minuten via de hoofdwinkelstraat naar de Markt, het centrum van Gouda met het gotische stadhuis.

IMG_1078
IMG_10941

 

 

IMG_1096_bewerkt 1

 

 

IMG_10831